Je velký rozdíl, když vaříme doma pro rodinu a přátele a když vaříme s vámi a pro vás. Jsme nervózní, natěšení a cítíme velkou zodpovědnost. O to větší jsme měli radost, že jste se zapojili a měli s námi #chutzazitvic.
Video z večeře si můžete prohlédnout zde:
Malá ochutnávka z našeho jarního menu
Každý má své nejoblíbenější suroviny. Mezi ty naše na jaře patří medvědí česnek, chřest, jahody a rebarbora. A samozřejmě čerstvé bylinky, hrášek a cokoliv zeleného… Nejsme experti, kuchaři, ale spíš nadšenci do vaření. A v tomto duchu probíhala i celá večeře. Se smíchem, sdílením na sociálních sítích a snad jsme vás i něco nového naučili.
Trpělivě jste s námi přichystali jednoduchou jarní paštiku, ochutnali jste dlouze tažený slepičí vývar s křupavou zeleninou a nudličkami. Nechybělo pesto z medvědího česneku podávané s domácími těstovinami, a nakonec sladká tečka v podobě kynutého koláče s tvarohem a jahodami a tymiánem. Bez vás bychom to tak snadno nedali!
Fotografie z večeře mluví za nás.
Děkujeme Electroluxu za zprostředkování večeře a Jirkovi Hilgartovi za pomoc při vaření a také vám, že jste přišli!